Premiär för nya cykeln
Snyggare, smidigare och bättre än vår prototyp-cykel. Den nya modellen är bland annat utrustad med ett värmeri som minskar tiden avsevärt för servering av burgers.

 

Om Burger Bike
Historien om Burger Bike började 2013, precis som de flesta street food-satsningar, med en eldsjäl med stor passion för vällagad mat och med en food truck. ”Burgarbussen” fanns i Falun och eldsjälen hette David Sjöblom. Hans burgare ”The Dirtburger” växte snabbt till en rörelse med en trogen följarskara på sociala medier och stammisar som kunde åka flera mil för att få äta den. När David satte sig ned med sina vänner Tom Sakofall och Kalle Köhler för att göra ett konkurrenskraftigt franchise-koncept av bussen och burgaren var den sistnämnda given som produkt. Men själva food truck-konceptet förvandlades snart till ett food bike-koncept.

– Cyklar är inte bara miljövänliga. Att sälja mat från en cykel slår helt och hållet hål på begreppet ”Läge, läge, läge”. Man behöver ingen dyr lokal, inte jaga plats att stå på och tillstånd är enkla att erhålla, säger Tom Sakofall, idag CEO för Burger Bike. Cykeln gör det dessutom möjligt att komma in i parker och på torg och stränder där fordon inte är tillåtna. Det gör att man kan ta produkten till kunderna på ett helt annat sätt.

 

För mer information, kontakta Tom Sakofall CEO för Burger Bike
Telefon: 0762-728002 E-post: tom@burgerbike.se
Pressmaterial och bilder för nedladdning finns på http://www.burgerbike.se/press/
Se även @burgerbikeofficial på Facebook och Instagram